Internet

Internet  vill inte fungera det står bara:

Den här webbsidan är inte tillgänglig

Det går inte att hitta servern på www.youtube.com eftersom DNS-sökningen misslyckades. DNS är den webbtjänst som översätter webbplatsnamnet till dess Internetadress. Felet beror vanligtvis på att det inte finns någon anslutning till Internet eller att nätverket inte konfigurerats på rätt sätt. Det kan också orsakas av att en DNS-server inte svarar eller att en brandvägg hindrarGoogle Chrome från att ansluta till nätverket.

Här följer några förslag:

  • Läs in webbsidan igen senare.
  • Kontrollera Internetanslutningen. Starta om routrar, modem och andra nätverksenheter som eventuellt används.
  • Kontrollera DNS-inställningarna. Kontakta nätverksadministratören om du är osäker på vad detta betyder.
  • Prova att inaktivera nätverksförutsägelsen genom att göra så här: Öppna Skiftnyckelmeny > AlternativUnder huvenoch avmarkera Förutsäg nätverksåtgärder som förbättrar laddningen av sidan. Om det inte löser problemet rekommenderar vi att du väljer det här alternativet igen för bättre prestanda.
  • Testa att lägga till Google Chrome som ett behörigt program i inställningarna för brandväggen eller antivirusprogrammet. Om det redan är ett behörigt program testar du att ta bort det från listan med behöriga program och lägga till det igen.
  • Om du använder en proxyserver kontrollerar du proxyinställningarna eller kontaktar nätverksadministratören för att kontrollera att proxyservern fungerar. Om du inte tror att du ska använda en proxyserver justerar du dina proxyinställningar: Öppna skiftnyckelmenyn > AlternativUnder huvenÄndra proxyinställningar... > LAN-inställningar och avmarkera kryssrutan "Använd en proxyserver för nätverket".
Fel 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Det går inte att lösa serverns DNS-adress.

Kommentarer
Anonym

Hahahaha jag trodde mitt Internet inte fungerade :) <33

2011-12-25 08:22:40
Smsa Låna

Jag tycker att det är rätt svårt att göra en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg sida!

2012-01-12 22:27:12
URL: http://smsalåna.nu

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0